dimarts, 10 de febrer del 2009

El Lleida impugna el partit




Francisco Moreno Boronat, aquest és el jugador de la discordia, el que ha portat al Lleida a sospitar d'una possible alineació indeguda de l'Ontinyent el passat diumenge i a impugnar el partit davant la Federació Espanyola. El Lleida creu que el porter no té fitxa amb l'Ontinyent, ni amb el primer equip, ni amb els amateurs ni amb el juvenil i és per això que ha decidit impugnar el matx. Els dubtes de l'equip lleidatà es fonamenten en el fet que l'Ontinyent te al porter titular, Rangel, lesionat i a Toni Roiz, fitxatge del mercat d'hivern, i fins la setmana passada segon porter, desaparegut. El club valencià davant d'aquest panorama va fer jugar, suposadament, al porter del juvenil però no es troben proves que corroborin la vinculació anterior de Francisco Moreno amb l'Ontinyent. De prosperar el recurs, la Federació podria donar com a guanyador al Lleida per un resultat de 0 a 3. En un principi, fins demà dimecres no es pronunciarà l'ens federatiu.

A tot això, el club ingressarà en breu 30 mil euros en concepte de drets de formació pel jugador Miki Roqué, que va arribar a debutar en Champions League amb el conjunt anglès.

En la plana estrictament esportiva, el Lleida, que va eralitzar ahir un partit amistós contra el filial que va acabar amb golejada - 6 a 2 - té jornada de descans aquest dimarts i demà tornarà als entrenaments per començar a preparar el partit contra l'Osasuna B de diumenge. Emili Vicente recuperarà per aquest partit a Jaume Delgado, Jon Moya i Dani Marin, tot i que el defensa barceloní és dubte per uns problemes físics.


PD: Gràcies al company Josep per les fotos del porter.