dilluns, 9 de febrer del 2009

Païnt la derrota a Ontinyent

Fi a la ratxa de set jornades sense perdre. El Lleida va tornar de terres Valencianes sense cap punt, després juguar un partit de poder a poder contra l'Ontinyent. Emili Vicente considera que el resultat més just hauria estat un empat però ja de tots és conegut que quan es juga de visitant l'arbitratge es tendeix a caure cap a un costat.



Un camp petit, on els col·legiats van notar la proximitat del pùblic i que segons els jugadors blaus va influir en algunes desicions important, com per exemple els penals. Els blaus esperen rebre el mateix tracte al Camp d'Esports.



Demà els jugadores blaus tindran descans per tornar el dimecres per la tarda als entrenaments per preparar el partit davant l'Osasuna B. Un matx important ja que l'equip navarrès està en la part baixa de la taula i vindrà al Camp d'Esports amb ganes d'aconseguir els tres punts per sortir-ne.

2 comentaris:

Francesc ha dit...

no pasa res, estem a 2na B, per cert, que hi ha de cert en allo que el Lleida vol impugnar el partit per alineacio indeguda del porter del Ontinyent?

No soc partidari de guanyar partits als despatxos i menys kuan fas jugar a un juvenil, que en teoria ens tindria que afavorir mes a naltres que a ells.. pero be, si ens donen els 3 punts.. que hi farem, no? xD

Anònim ha dit...

los partidos se ganan de toda manera legal posible...y las normas estan para cumplirlas.si existe realmente alineacion indebida por parte del ontinyent........pues 0-3 y para casa.premio y mi enhorabuena,para aquella persona que haya podido darse cuenta de esta irregularidad.francesc....se que es mejor ganar 0-3 en el campo...pero te acuerdas de lo que paso con el penalti que nos robaron casi al final del partido?pues una por otra...ya basta de ser los tontos de turno.seria una buenisima noticia para todos,seguiriamos terceros con la misma distancia sobre el sabadell e incluso ampliariamos margen sobre el sant andreu.ojala dios y nos den los tres puntos.cambiando de tema...esta derrota(se confirme o no)nos ha de servir para que no lancemos las campanas al vuelo,nos olvidemos del hipotetico ascenso y sigamos centrados en ganar partido a partido.
pd:un abrazo a ruben y a todo el equipo de segre.