dijous, 5 de març del 2009

La Ciutat Esportiva del Lleida

Els tràmits burocràtics pertinents a la construcció de la Ciutat Esportiva del Lleida podrien estar enllestits durant aquest 2009, el que faria possible l'inici de les obres per al 2010. I és que després de la segona i definitiva modificació que ha patit el projecte, ara s'està redactant el Plà Parcial, que en un mes podria estar acabat. Posteriorment s'haurà d'informar a tots els estaments implicats, és a dir, Generalitat, Medi Ambient i Diputació, entre d'altres, i un cop donguin el seu beneplàcit s'iniciarà el projecte d'urbanització i reparcelació. Enric Colom és l'alcalde de Torre-serona, localitat on es construirà la Ciutat Esportiva del Lleida



És un projecte molt important per a aquesta localitat del Segrià i és per això, que tot i el moment de crisi econòmica que es viu, l'Ajuntament del municipi treballa mà a mà amb el Lleida per tirar endavant la nova infraestructura. E projecte inicial ha patit alguna que altra modificació, com per exemple, que en lloc de 3 camps de futbol n'hi haurà 5, que es construirà una piscina, però no coberta, de moment, i que el pavelló haurà d'esperar a una segona actuació.



Sembla doncs, que després d'estar un temps encatllat, el projecte de la Ciutat Esportiva del Lleida comença a veure la llum.