divendres, 6 de març del 2009

Setmana de treball de psicològic

"Al camp s'ha d'oblidar tot i centrar-se en el joc, en fer el que més saben i que ja han demostrat, jugar a futbol". Aquest és el missatge que ha intentat trasmetre Emili Vicente durant aquesta setmana als seus jugadors. No s'ha de tenir ansietat ni precipitació per tornar a guanyar els tres punts diumenge a Sabadell.



Durant la setmana s'ha vist parlar molt als jugadors entre ells, a Emili Vicente intentant trasmetre la confiança necessaria per treure endavant una situació adversa com la que viu el seu equip. El que toca és guanyar, però és fàcil caure en els pensaments negatius que han portat als blaus a aquesta situació. Ha sigut una setmana en la que el treball psicològic del cos tècnic ha anat encarat a intentar fer arribar als jugadors un missatge clar:



I és que la plantilla te moltes ganes de tornar a sumar un triomf que allunyi fantasmes. Hi ha ganes i fins i tot un cert punt d'ansietat per guanyar de nou i això s'ha d'evitar



El tècnic de La Seu tindrà a tots els jugadors disponibles per visitar la Nova Creu Alta i intentar emportar-se els tres punts davant del Sabadell.