dijous, 19 de març del 2009

"Treball en equip"

Amb Pau Gasol i la seva trajectòria en la NBA, l'ex vicepresident del Reial madrid, Emilio Butragueño, ha començat la seva conferència a l'edifici emblemàtic del Campus de Cappont. El títol d'aquesta "Treball en equip" i com a fòrmula per l'èxit, la suma del treball personal i l'equip. Almenys sempre ho ha mantingut així durant la seva carrera profesional Zinedine Zidane, el mag francès de la pilota que va fer gaudir durant molts anys a les aficions de la Juventus i el Reial Madrid, i al que Butragueño també ha posat com exemple.

L'ex vicepresident del Madrid és actualitat en aquests dies per la més que probable candidatura de Florentino Pérez a les properes eleccions a l'equip de la Castellana. Ell ni afirma ni desmenteix i tampoc tanca la porta a un possible retorn de la mà del que va definir com a "ser superior"



El seu equip, el Madrid, afronta el tram final de la lliga per darrera del Barça i de cara a les opcions d'aconseguir l'ansiat títol, Emilio Butragueño reconeix que els de Pep Guardiola parteix amb avantatge però deixa clar que encara no hi ha res decidit



El Buitre, que tan famós es va fer pels seus gols com per donar nom a una de les fornades més importants de la pedrera del Madrid, ha participat aquest matí en una jornada d'emprenedors organitzada per el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida

1 comentari:

Francesc ha dit...

Visca la difusió cultural ! Ni m'he enterat que venia el Buitre, si ho hagues sabut de ben segur que m'hagues atançat a fotre un cop d'ull.