dissabte, 18 d’octubre del 2008

Crònica d'una jornada gris

La crònica del partit entre el Lleida i el Sabadell tindria que desenvilupar-se en relació al que va succeïr al camp, on els lleidatans i els arlequinats van oferir un bon partit de futbol, tot i que el plantejament ultradefensiu del Sabadell va acabar amb premi per a Ramón Moya; un punt. Però tot i el que es pugui dir de la plana estrictament esportiva, avui toca parlar del que ha succeït fora del camp, on una vintena d'afeccionats radicals del Sabadell van crear aldarulls i van provocar danys i incidents en una matinal, a priori tranquil·la, de futbol.

Quan l'equip de Futbol a Segre Ràido vam arribar al Camp d'Esports ja vam presenciar alguns crits en contra de TVC i en contra del Lleida. "Puta TV3" i "Puta Lleida" era el que anaven cridan aquests "personatges". Posterioment vam presenciar també en directe com trencaven el vidre del cotxe de l'àrbrite (que ha fet constar a l'acta l'ajut que li va prestar el Lleida per reparar-lo). Llavors van começar a corre i la policia autonòmica no va fer res (ho vam veure). Poc després van arribar els incidents al "Gerva", el bar del costat del Camp d'Esports, on un client va prendre mal al ser ferit per una ampolla. Aquesta va ser traslladat en ambulància a l'Hospital Arnau de Vilanova. S'ha de dir que el seu estat no revesteix gravetat.

Des d'aquestes línies volem condemnar els incidents i lamentar que existeixin persones com aquestes en el món del futbol. Són persones (bé, no crec ni que e smereixin aquest calificatiu) que només van a fer mal. Volem saber la vostra opinió respecte als fets i com no als personatges aquests que embruten el món del futbol. Animeu-vos a fer els vostres comentaris, sempre són benvinguts! Gràcies.

4 comentaris:

Miquel Àngel ha dit...

Llàstima d'aquest fet... Sembla mentira que puguin passar aquestes coses... Aquests fets embruten (i de quina manera!) el futbol i la única explicació que hi trobo és un consum desmesurat de "coca" i no haver dormit massa... La poca intervenció de "la nostra" Policia i 20 "energúmenos" sueltos van fer la resta...

Als Mossos i segons la meua opinió els hi sobra molta "xuleria" i els hi falta professionalitat...

Del partit també vull dir que n'estic encantat amb aquest Lleida!!! Tot i els 5 defenses del Sabadell. Es van crear moltes ocasions i el gol va estar molt aprop en diferents moments...

El millor per mi, Eduardo un altre cop. No s'aturen penaltis cada dia... A més estic segur que si marquen llavors, s'emporten els 3 punts cap a Sabadell.

BON PARTIT, SÍ SENYOR. VISCA LA UNIÓ ESPORTIVA LLEIDA.

Francesc ha dit...

Llavors van começar a corre i la policia autonòmica no va fer res (ho vam veure)

JA ERA HORA COLLONS ! JA ERA HORA QUE UN MEDI DE COMUNICACIÓ DIGUES AQUESTA VERITAT !

Els Mossos no pinten res al Camp d'Esports, només apareixen quan ja s'ha liat i qual el mal ja esta fet, només apareixen per tocar els collons a l'afició local (increiblement, ahir estavam -mai n'hi han- a estar rodejats de Mossos al Gol Nord, i ens van enregistrar fins a 3 vegades les motxilles on duem les banderes i pancartes)

Lo d'ahir, podia haver acabat en una desgracia inmensa i no nomes amb 2 ferits lleus, lo d'ahir podia haver acabat amb greus incidents i ferits greus, i a Sabadell, es tornara a liar, i aquest cop potser no hi ha tanta sort.

Per cert, aquella purria xandalera digna de la part mes kinki de la Zona Hermètica, son els nomenats Hooligans Vallés, amb els quals ja s'han tingut incidents els ultims anys, aixi que, aixo ja no ve de nou.

Anònim ha dit...

no creo que estos incidentes nos puedan venir de sorpresa.sabemos de sobra q la aficion del lleida somos muy respetuosa y tranquila en comparacion con la de algunos clubs(sobre todo de barcelona).yo como seguidor del lleida,puedo decir q he recorrido muchos campos al lado de nuestro equipo y q he vivido muchos momentos de incertidumbre y tension...como ha podido ser en los campos de la cultural leonesa,el terrassa y el figueres,entre otros.es increible poder llegar a escuchar de viva voz,lo q piensan de nosotros de la panadella hacia abajo.desde aqui yo tambien quiero condenar cualquier acto de delincuencia q se cometa...empezando por nuestra propia aficion y terminando por la del sabadell...al final lo que queda en la memoria,no es el excelente partido q se vio el sabado,ni 3000 personas ovacionando a su equipo.....sino a 20 desgraciados q desconocen el respeto,la educacion y lo q realmente es el deporte.animo aficion........nosotros siempre al lado de nuestro equipo,demostrando al resto de catalunya,lo q es un sentimiento.força lleida.
PD;gracias a ruben martinez y a todo el equipo de segre radio por hacer que dia tras dia estemos mas cerca de nuestro lleida,un abrazo muy fuerte por el esduerzo.

Anònim ha dit...

Jo crec que va ser una falta de previsió de la policia, tant dels locals de Lleida com dels mossos d'esquadra. Tantes molèsties que es prenen sempre al camp d'esports perquè tot estigui correcte i no saben preveure que poden venir aquests individus i més encara amb els antecedents que tenen? Em sembla surrealista.