divendres, 31 d’octubre del 2008

Situació preocupant

Preocupació i cert punt d'alarma per l'estat de les instal·lacions del Lleida. Pam a pam, diumenge la gespa del Camp d'Esports pot presentar un estat força deficient a causa de les pluges que han caigut i que s'espera que caiguin durant els propers dies. Els membres de manteniment treballen a marxes forçades, però la preocupació existeix dins del vestidor blau.


Boomp3.com


Una altra de les instal·lacions que presenta molt mala imatge és el camp de Ciutat Jardí. Les últimes aigües caigudes a la capital del Segrià també han contribuit a que la gespa empitjori. El club ja ha pres cartes en l'assumpte i aquest mes de novembre començarà a entrenar a les Basses d'Alpicat


Boomp3.com


Els blaus no s'han exercitat abans al complex esportiu de les basses perquè el camp està sent tractat. D'altra banda, el camp Annex del Camp d'Esports, que en un principi hauria d'estar enlestit en un mes aproximadament, només serà pels equips de base.

1 comentari:

Francesc ha dit...

El problema aquest ja no ve de nou, es de sempre, pero be, es el que hi ha fins que no suceeixi algun miracle i tinguem unes instal·lacions dignes..


Referent a lo de la enquesta, el Lleida podria cuidar més a la seva afició, sobretot a les penyes, ja que cada any al acabar la temporada s'omplen la boca de que ens ajudaran i bla bla bla, i quan comença la lliga... "si te he visto no me acuerdo", n'estem fins als collons d'aixo.