dilluns, 15 de desembre del 2008

Xoc de trens sense gols

El Lleida i el ant Andreu oferiren aquest diumenge un bon partit de futbol, amb intensitat i ritme, però alhora mancat d'una certa continuitat de joc. Els barcelonins, més especuladors que de costum, va gaudir d'alguna bona ocasió, com un penal errat per Manu Lanzarote en el 69' de partit. No obstant això, va ser el Lleida qui més va insistir sobre la porteria rival i només la manca d'encert va impedir que els d'Emili Vicente s'emportessin els tres punts en joc.

Els blaus porten 4 jornades sense sumar els tres punts (3 empats i una derrota), tot i això continuen com cinquens en la taula. Per bé que ara els tres primers classificats s'han escapat, el quart en discòrdia és el Badalona, que està a dos punts dels blaus. Això si, la classificació s'apreta i de valent quan falten dues jornades pel final de la primera volta.

A Segre Ràdio ens agrada que els nostres oïents diguin la seva i aquestes són algunes de les impressions recollides ahir a través del 93.4 de la fm després de l'empat a zero entre el Lleida i el Sant Andreu.

Ruben Adillón, aficionat del Lleida




Josep Birbe, aficionat del Lleida

1 comentari:

Francesc ha dit...

Un cop més es demostra que no hi ha tanta diferència entre els equips teoricament "grans" del grup i nosaltres, que el Sant Andreu ens tregui 6 punts o el Alcoià 9 es simplement anecdòtic i questió de sort, qui sap on seriam ara si Miki hagues marcat aquells 2 penals...

Pero be, tot i aixo, seguim alli dalt donant pel sac i anant a per totes, ara cal veure com van les coses la 2na volta..


Salut i Força Lleida !